Liczba postów: 15
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jakies sklepy godne.polecenia z karmowka ? Najlepiej zeby mialy tez asortymet typu podloza itd i w nie za wysokiej cenie
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 5,957
Liczba wątków: 171
Reputacja:
8
Jest fajny sklep internetowy SZREK, ale nie znam adresu.
Jeśli chodzi o karmowke to Bugstore i Scynk - są na allegro i polecam.
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miasto: Sokółka
Jeśli chodzi o sklepy internetowe, w którym warto zaopatrzyć się w pincety dłuższe 20, 30 cm - proste i wygięte? Kupujecie?
Liczba postów: 5,957
Liczba wątków: 171
Reputacja:
8
Myślę że w sklepach medycznych...
Liczba postów: 827
Liczba wątków: 19
Reputacja:
7
Miasto: Biała Podlaska
02-07-2017, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2017, 14:52 przez kymon.)
nie róbmy sztucznych dyskusji, wystarczy wejść na allegro.........co się chce, podłoża, pęsety, karmówka..........ludzie jak chcecie trzymać zwierzęta egzotyczne............ wrócę do wątku, jak odpowiedzieć na zadane pytanie???????
CO TO JEST NIE ZA WYSOKA CENA? 10,20,50,100,500, a może 1000 zł............no nie wiem, bo dla mnie 1000 nie jest zbyt wysoka, a dla Ciebie 100 (tylko taki przykład). I nie za wysoka cena czego? podłoża? karmówki? oświetlenia?
Są dziesiątki sklepów, więc może minimum dobrych chęci?
Gdybym zadawał pytanie to wiedziałbym, że szukam np. karaczanów argentyńskich poniżej 30 gr. za sztukę ale nie pisałbym, że w niskiej cenie.......bo może dla kogoś jest to zbyt wysoka cena i ............... nie odpowie Ci, bo Ty szukasz ...............niskiej ceny.............Sprecyzuj czego szukasz i jaka cena będzie dla Ciebie satysfakcjonująca.